Wat een geweldige reis

Rated 5 out of 5
14 mei 2023

Een schitterende huwelijksreis gehad samen met mijn vrouw en kinderen. Toen we aankwamen in Ubud keken wij onze ogen uit: wat een prachtige villa met een uitzicht op de jungle.

De villa is voorzien van prachtige slaapkamers met een gigantisch uitzicht op de jungle. Een heerlijk zwembad met een zonneterras om lekker te relaxen. Elke dag werden wij verwend door het personeel en begonnen wij de dag met een heerlijk ontbijt en zij houden alles super schoon.

Edy Wirawan, de huismanager, regelde alles en hij bracht ons naar de mooiste plekken op Bali. Het personeel staat altijd voor je klaar en ze waren heel leuk voor de kinderen.

Wij willen zeker nog een keer terugkomen!

Jasper van Oorsouw

We hadden zo'n GEWELDIGE ervaring!!!!

Rated 5 out of 5
17 oktober 2022

Dit was de eerste keer dat ik een Airbnb huurde. Het was voor mijn verjaardag. Ikzelf en 2 van mijn vrienden bleven 5 dagen en we hadden zo’n GEWELDIGE ervaring. De villa was super schoon, gevuld met alles wat we nodig hadden en gewoon over het algemeen mooi. We hadden geen enkele klacht over dit huis. Je kunt zien dat er goed voor gezorgd is. Elke dag kwam er iemand om het ontbijt te maken en de buitenkant en de binnenkant schoon te maken. We zouden vertrekken en terugkomen naar een perfect huis! De gastheer, Edy was GEWELDIG vanaf het moment dat we hem ontmoetten. Hij deed het onmogelijke om dit een zeer gedenkwaardige ervaring voor ons te maken. Hij was altijd vroeg om ons op te halen om ons rond te leiden. Hij was zeer goed geïnformeerd als het ging om vragen die we hadden over Bali en zijn schoonheid. Dit was een verjaardag om nooit te vergeten! Deze ervaring was GEWELDIG! Dank je!!

Myesha Hall (USA)

We had such an AMAZING experience!!!

Rated 5 out of 5
17 oktober 2022

This was my first time renting an Airbnb. It was for my birthday. Myself and 2 of my friends stayed for 5 days and we had such an AMAZING experience. The Villa was super clean, stocked with whatever we needed and just overall beautiful. We did not have a single complaint about this home. You can tell that it was well taken care of. Every day, someone came over to make breakfast and clean around the outside and the inside. We would leave and come back to a perfect home! The host, Mr. Edy Kadek Wirawan the housemanager was AWESOME from the moment we met him. He went above and beyond to make this a very memorable experience for us. He was always early picking us up to take us around. He was very knowledgeable when it came to questions we had about Bali and it’s beauty. This was a birthday to remember for sure! This experience was AMAZING! Thank you!!

Mayesha Hall

Schrijf een beoordeling