Great stay !

Rated 5,0 out of 5
21 april 2024

De villa was geweldig, het was allemaal erg ruim opgezet en vanuit de mooie tuin had je geweldig uitzicht op de jungle. De buitendouche in de slaapkamer was een hele leuke ervaring. Alle slaapkamers waren geweldig en iedereen had het gevoel dat ze door de ruime opzet echt hun eigen ruimte hadden.

Het overloopzwembad en de jacuzzi waren zeer welkom in de hitte van het regenseizoen. De pooltafel en het Dartboard zijn een superleuke leuke bonus bij het huis. Het personeel was erg aardig en hielp ons enorm tijdens ons verblijf en vooral onze gastheer Edy Kadek Wirawan die ons met alles hielp om een geweldige vakantie te krijgen, hij doet zelf alle rondleidingen en activiteiten. We hebben echt genoten van ons verblijf en zouden Villa Rumah Sungai ten zeerste aanbevelen aan iedereen die erover denkt om naar Bali te koemen.

Het verblijf was heerlijk, bedankt met een groet Akib

Aqib

Het infinity zwembad is te gek !!!

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

Het huis is erg mooi, het overloopzwembad (infinity pool) is geweldig. Onze chauffeur en huismanager Edy deed zijn uiterste best om ons overal naartoe te brengen en had geweldige suggesties en dagtourroutes. Het ontbijt en diner gemaakt door de koks waren heerlijk. in dse omgevoing zijn talloze heerlijke restaurants te vinden als je eens een keer niet in het huis wil verblijven.

Asaph Family

Wat een top vakantie voor onze familie

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

We hadden een geweldige week in Villa Rumah Sungai voor onze 5 volwassen familieleden. De Villa was spectaculair en precies zoals beschreven. De heer Edy Kadek Wirawan en zijn hele team maakten de ervaring nog beter, van het welkomstdiner tot het ontbijt en de diners tegen zo’n redelijke prijs!!! . De dames kwamen elke dag om schoon te maken en controleerden altijd of alles in orde was en of we iets nodig hadden. De villa is prachtig en met oog voor detail ingericht en zo goed vormgegeven. We voelden ons zo comfortabel. Ik kan niet genoeg zeggen over ons verblijf in Villa Rumah Sungai. Edy, de huismanager, is een lopende schat aan informatie, van de culturele aspecten van het leven op Bali tot de beste plaatsen om te bezoeken en waar te eten en drinken. Wat een vakantie voor ons gezin.’

Alby Kelly Family

Schrijf een beoordeling