Incredible vieuws and staff

Rated 5 out of 5
6 juni 2022

Villa Sungai is een prachtige villa, zeer schoon, zeer ruim met een geweldig uitzicht (de foto’s doen geen recht aan wat je ziet als je daar bent).
Perfecte plek om tijd met je familie door te brengen; de villa biedt genoeg kamers en ruimtes voor iedereen om te ontspannen en tot rust komen, samen rondhangen in de woonkamer(s), eetkamer, terras, of waar je maar wilt.
De buitenruimte met een pooltafel was ook erg gaaf en het zwembad was zo mooi met een geweldig uitzicht!. De locatie is perfect, voelt erg relaxed evenals de villa zelf,
Ondanks dit is het nog steeds dicht bij bijvoorbeeld een supermarkt voor als je iets nodig hebt. Het personeel was ook erg aardig, responsief en behulpzaam.
Je zult er geen spijt van krijgen om hier te blijven!

Family Nalinle

The staff is amazing !!!!!!!

Rated 5 out of 5
12 mei 2022

The staff is amazing, always with smiling faces. Edy responded so quickly for whatever we needed and made sure we were comfortable. They took care of us and made us feel at home. The villa is something very unique with beautiful view. I recommend this place very strongly and I hope we will be back there pretty soon :)”

Nihar Family

Het personeel is geweldig!!!

Rated 5 out of 5
12 mei 2022

Het personeel is geweldig, altijd met lachende gezichten. Edy reageerde zo snel op alles wat we nodig hadden en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden. Ze zorgden voor ons en zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. De villa is iets heel unieks met een prachtig uitzicht. Ik raad deze plek ten zeerste aan en ik hoop dat we er snel weer terug zullen zijn :

Familie Nihar

Schrijf een beoordeling