Centrale Ligging
Villa Rumah Sungai ligt aan de hoofdweg in ‘Singapadu Kaler’. Deze plaats ligt centraal op het eiland Bali. Vanuit Singapadu Kaler zijn de meeste bezienswaardigheden binnen een uur te bereiken. De culture hoofdstad van Bali, Ubud, is binnen vijftien minuten te bereiken (per scooter of auto).

Directe omgeving
In het dorp Singapadu Kaler kunt u op de markt verse groenten en fruit verkrijgen. Daarnaast zijn er een aantal supermarkten, waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. Het dorp beschikt ook over de twee bekende attracties ‘Bali Zoo’ (10 min afstand) en ‘Bird Park’ (5 min afstand).

Kenmerkend
Singapadu Kaler is een schitterend dorp, dat vooral bekend staat om de talloze ‘stonecarving’ bedrijfjes.

Bevolking
Voor de wijk ‘Silakarang’ is villa Rumah Sungai zeer belangrijk voor de lokale economie. U zult merken dat de inwoners u zeer hartelijk ontvangen.

Omgeving
Geniet van de omgeving van Bali. Bali kent een rijke natuur, met bergen, vulkanen, zoutmijnen en kleurrijke flora en fauna. Cultuur en de religieuze beleving zijn indrukwekkend. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en de geuren van vers fruit en specerijen zijn overal te vinden.

“Wij bezoeken al vele jaren het eiland Bali en hebben bewust gekozen om onze villa te bouwen in ‘Singapadu Kaler’. Deze plaats biedt de combinatie van rust, comfort en authenticiteit. Onze villa staat in de prachtige natuur en grenst direct aan de rivier.”

Routeplanner