Geweldige Villa met dito voorzieningen en personeel !!

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2022

Geweldige villa op een geweldige locatie met geweldige voorzieningen en personeel! Heeft alles wat je maar kunt wensen en de Villa is groot genoeg voor een grote groep. Een speciale dank aan het personeel en de huishoudsters die vriendelijk en meegaand zijn. Een extra speciale vermelding en dank aan Edy Kadek Wirawan, onze chauffeur en huismanager die alles met een glimlach deed en maar al te graag hielp wanneer hij werd opgeroepen! Villa Rumah Sungai en het personeel maakten het tot een heerlijk verblijf en een mooie vakantie. Zou het zeker aanbevelen en zal zeker terugkomen!

Cameron Tullberg (Australia)

"The best Airbnb I’ve ever been"

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2022

“The best Airbnb I’ve ever been”. The place is amazing!!, the rooms are huge, and the service is just perfect. Edy Kadek Wirawan, the house manager was so nice and help up with lots of things. If we come back to Bali we will definitely stay here!!

Thanks again Edy for the special treat, was a wonderful stay in Villa Rumah Sungai!!

Michele's and family (USA)

Incredible vieuws and staff

Rated 5,0 out of 5
6 juni 2022

Villa Sungai is een prachtige villa, zeer schoon, zeer ruim met een geweldig uitzicht (de foto’s doen geen recht aan wat je ziet als je daar bent).

Perfecte plek om tijd met je familie door te brengen; de villa biedt genoeg kamers en ruimtes voor iedereen om te ontspannen en tot rust komen, samen rondhangen in de woonkamer(s), eetkamer, terras, of waar je maar wilt.

De buitenruimte met een pooltafel was ook erg gaaf en het zwembad was zo mooi met een geweldig uitzicht!. De locatie is perfect, voelt erg relaxed evenals de villa zelf,

Ondanks dit is het nog steeds dicht bij bijvoorbeeld een supermarkt voor als je iets nodig hebt. Het personeel was ook erg aardig, responsief en behulpzaam.

Je zult er geen spijt van krijgen om hier te blijven!

Family Nalinle

Schrijf een beoordeling