The staff is amazing !!!!!!!

Rated 5 out of 5
12 mei 2022

The staff is amazing, always with smiling faces. Edy responded so quickly for whatever we needed and made sure we were comfortable. They took care of us and made us feel at home. The villa is something very unique with beautiful view. I recommend this place very strongly and I hope we will be back there pretty soon :)”

Nihar Family

Het personeel is geweldig!!!

Rated 5 out of 5
12 mei 2022

Het personeel is geweldig, altijd met lachende gezichten. Edy reageerde zo snel op alles wat we nodig hadden en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden. Ze zorgden voor ons en zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. De villa is iets heel unieks met een prachtig uitzicht. Ik raad deze plek ten zeerste aan en ik hoop dat we er snel weer terug zullen zijn :

Familie Nihar

“Een levensveranderende herinneringen.”

Rated 5 out of 5
1 mei 2022

De ervaring in Villa Rumah Sungai, en de reis naar Bali, was ongelooflijk. Jacqueline (balivacation homes)maakte het boekingsproces zo gemakkelijk. Ophalen van het vliegveld door Edy Kadek Wirawan verliep vlekkeloos. De Villa is in het echt nog beter dan de foto’s op de website.

Ook zijn de locatie en het uitzicht veel beter dan op de foto’s. Het zwembad is geweldig en het massagehuisje fenomenaal voor massages en dutjes! Mijn favoriete moment van de dag is de vroege ochtend met mijn thee en de geluiden en geuren van Ubud (Silakarang, Singapadu Kaler).

Bij het kiezen van Villa Rumah Sungai bevatten de meeste beoordelingen geweldige opmerkingen over de huismanager Edy Wirawan en de rest van het fantastische huispersoneel. We kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over Edy Wirawan, hij werd meteen een vriend. Hij reed ons naar alle topplekken op Bali – maar deelde ook ervaringen binnen zijn dorp en plaatsen en ervaringen die niet in het reisboek staan.

Iets wat alleen iemand die op Bali is opgegroeid kan doen. Het personeel, maar ik haat het om ze personeel te noemen, Lelu en Koming kwamen elke ochtend ons ontbijt koken. Ik mis ze. Ik had echt het gevoel dat ze net zoveel van ons genoten als wij van hen.

Het is duidelijk dat ik genoten heb van mijn verblijf in Villa Rumah Sungai. Heel erg bedankt Edy, we zijn dankbaar, blij en trots dat we in Villa Rumah Sungai hebben verbleven.

Kort en goed: “Een levensveranderende herinneringen.”

Brian

Schrijf een beoordeling