“Een levensveranderende herinneringen.”

Rated 5 out of 5
1 mei 2022

De ervaring in Villa Rumah Sungai, en de reis naar Bali, was ongelooflijk. Jacqueline (balivacation homes)maakte het boekingsproces zo gemakkelijk. Ophalen van het vliegveld door Edy Kadek Wirawan verliep vlekkeloos. De Villa is in het echt nog beter dan de foto’s op de website.
Ook zijn de locatie en het uitzicht veel beter dan op de foto’s. Het zwembad is geweldig en het massagehuisje fenomenaal voor massages en dutjes! Mijn favoriete moment van de dag is de vroege ochtend met mijn thee en de geluiden en geuren van Ubud (Silakarang, Singapadu Kaler).
Bij het kiezen van Villa Rumah Sungai bevatten de meeste beoordelingen geweldige opmerkingen over de huismanager Edy Wirawan en de rest van het fantastische huispersoneel. We kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over Edy Wirawan, hij werd meteen een vriend. Hij reed ons naar alle topplekken op Bali – maar deelde ook ervaringen binnen zijn dorp en plaatsen en ervaringen die niet in het reisboek staan.
Iets wat alleen iemand die op Bali is opgegroeid kan doen. Het personeel, maar ik haat het om ze personeel te noemen, Lelu en Koming kwamen elke ochtend ons ontbijt koken. Ik mis ze. Ik had echt het gevoel dat ze net zoveel van ons genoten als wij van hen.
Het is duidelijk dat ik genoten heb van mijn verblijf in Villa Rumah Sungai. Heel erg bedankt Edy, we zijn dankbaar, blij en trots dat we in Villa Rumah Sungai hebben verbleven.
Kort en goed: “Een levensveranderende herinneringen.”

Brian

“Edy and the staff was amazing. Thanks.”

Rated 5 out of 5
30 maart 2020

“The house is beautiful and looks just like the pictures. Edy the house manager was amazing and was honestly besides the house the best part of staying in this home. He was accommodated and anticipated our every need. We loved Bali.”

Shay La

Ultiem genieten!

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Wat een geweldige tijd hebben wij gehad met onze 4 kinderen. De ligging van de villa is perfect, volledig vrij en met een indrukwekkend uitzicht over de rijstvelden. Door de opzet van het huis kan je perfect en veilig genieten van al het moois wat Bali te bieden heeft. Over alles in nagedacht, tot in detail. Van het zwembad tot de aparte ruimte waar een poolbiljart staan. En niet vergeten de tuin, volledig in bloei, met diverse zitjes en plekken om te genieten / zitten. Elke slaapkamer voorzien van een badkamer, 1 zelfs met een buitendouche. Een feestje om te gebruiken.
En dan de staff! Edy Wirawan is brengt je overal naartoe, is geduldig en geeft goede adviezen. De dames maakten de lekkerste gerechten wanneer wij dat wilde. En als wij ’s ochtends wakker werden was de tuinman al geweest en het zwembad schoon en was de tafel gedekt voor het ontbijt.
De villa is fijn gelegen op het eiland, met toffe activiteiten op korte afstand. Ubud en Sanur op een paar minuten afstand. Laat je vooral verassen door de tips die Edy geeft. Zonsopgang op de Agung Batur is een must-do!
En na een drukke dag vol avontuur is het heerlijk om even bij te komen in de villa. Muziekje aan en een duik in het zwembad maken het af!
Wij hebben genoten. Dank voor de goede service!

Bas Huisman

Schrijf een beoordeling