Wat een geweldige Villa

Rated 5,0 out of 5
22 oktober 2017

Het plan om naar Bali te gaan, ontstond in februari!! Vriendinnen, Ruth Jacott, Anna Makaloy, Maria Lekransy en Janita Noorlander had ik al ‘warm’ gemaakt voor het idee…alleen, wanneer??? Met Harry Noorlander overlegt en zo konden wij van 2 oktober tot 16 oktober terecht in Villa Rumah Sungai!!!Wat een geweldig eiland en wat een geweldige villa, omringt door moeder natuur…!!! Prachtig gelegen…Niets ontbreekt er aan het comfort en gemak! Zeer ruime slaapkamers en een gigantische doucheruimte! En speciaal voor de vrouwen, ruime opbergkasten en lades, hahahaHuismanager Edy Wirawan bracht en haalde ons, waar wij maar naartoe wilden…Nou, hij heeft ’t geweten…5 van die kakelende vrouwen om hem heen, maar niets was hem teveel, de lieverdDe andere stafleden zorgden ervoor, dat wij écht op vakantie waren, wij hoefden zelf bijna niks te doen en dat deden wij dan ook…NIETS!!Lekker geshopt en gegeten bij de vele warungsDe schoonheid van het land is onbeschrijfelijk evenals de mensen, wát een liefde en respect…Bali hebben wij alle vijf in ons hart gesloten en komen zeer zeker heel graag weer terug!

Dankjewel lieve Harry en Janita Noorlander…dikke zzzoen, Ingrid Simons

Ingrid Simons

Super tijd

Rated 5,0 out of 5
15 oktober 2017

Zijn net terug van een heerlijke vakantie op Bali . We zaten de eerste paar dagen in de Villa Rumah Sungai met zijn vieren. We werden opgehaald door de huismanager Edy Wirawan was super geregeld toen we bij de villa aankwamen hadden ze heerlijk lokaal voor ons gekookt. Edy Wirawan heeft ons overval naar toe gebracht echt super. Villa Rumah Sungai was perfect . Super tijd hier gehad. Namens ons vieren nogmaals bedankt. Groetjes lis, Rick, Emanuel en Kimberley.

Lis Sweerman

Niet normaal meer

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2017

Toen ik de website opende om deze recensie te schrijven en de foto’s van de villa weer zag kreeg ik gewoon heimwee. Wat hebben wij een onvergetelijke en bijzondere vakantie gehad!.Het begint al met de pick up van het vliegveld. Edy Wirawan de housemanager die ons meteen een warm welkom gaf. En er persoonlijk zorg voor draagt dat het je aan niets ontbreekt ! Villa Rumah Sungai waar je vanaf het eerste moment dat je binnenkomt je meteen thuis voelt.Alles klopt aan deze villa om je thuis te voelen en een perfecte vakantie te hebben. De villa is ruim, schoon, luxe en ligt ook nog eens prachtig in het groen! Met een luchtbedje in het zwembad liggen en genieten van de prachtige natuur en rust om je heen. De dames die het huis schoonhouden, zo aardig en gastvrij. Edy Wirawan die elke moment van de dag voor je klaarstaat, met hem maak je ook prachtige excursies. Het prettige is dat Edy de mooiste plekken kent en ook overal een verhaal bij heeft. Wat ook elke dag weer een belevenis en hoogtepunt is! zijn al die vriendelijke mensen onder andere in het dorp Silakarang.De bevolking is zo vriendelijk en zo aardig ! En vooral die mooie “echt” gemeende en oprechtte glimlach van de lokale bevolking, pfff dit ga je niet snel meer vergeten. Doordat Villa Rumah Sungai tussen Ubud en Sanur ligt is het strand maar ook plenty restaurants en gezelligheid op korte afstand te bereiken. Kortom dit was de vakantie die bij ons op nummer 1 staat!, wat een geweldige tijd hebben wij gehad als gezin! Edy en staff maar ook de familie Noorlander! ontzettend bedankt voor een onvergetelijke vakantie! Wij komen zeker nog een keer terug.Fam Frens Nunspeet

Fam Frens

Schrijf een beoordeling