GEWELDIG!

Rated 5 out of 5
25 april 2018

Verblijf van 11-04-18 tot 21-04-18 / twee personenWij hebben echt maar één woord voor ons verblijf in Villa Rumah Sungai: GEWELDIG! Op het filmpje op deze website ziet het er al prachtig uit, maar wacht maar tot je er echt bent! Het huis heeft werkelijk alles erop en eraan en is één en al luxe. Het huis bevindt zich tussen de lokale mensen midden in de jungle, je hebt alle rust en privacy. We werden bij aankomst opgewacht door de huisbaas, Edy Wirawan. Edy heeft ons de gehele periode naar geweldige plekken gebracht en heeft echt een enorme liefde voor Bali, dat merk je meteen. Wij gaven aan waar we zin in hadden en hij kwam meteen met vele opties. Jeetje, wat gaan wij Edy missen!! De dames in het huis koken echt donders lekker en de rest van de staf was zo vriendelijk! Wij zouden echt iedereen deze prachtige villa aanraden! Als wij horen dat iemand zegt: Wij willen naar Bali, dan weten wij wel welk verblijf wij gaan aanraden. Nogmaals, heel erg bedankt aan alle staf voor het verzorgen van een prachtige vakantie. Wij hopen nog een keer terug te keren naar dit mooie paradijs!

Angela en Calvin

Heerlijke Villa

Rated 5 out of 5
6 maart 2018

By de Bruintjes 4mrt 2018We hebben met zijn 4tjes een heerlijke vakantie gehad op Bali. Eerst twee en halve week in het Noorden van Bali en toen nog 8 dagen in het prachtige Villa Rumah Sungai net onder Ubud. Te midden van een oase van groen, luxe en een heerlijk zwembad met dito staf. We hebben verschillende trips met Edy Wirawan de huismanager gedaan die een supergoede chauffeur en gids is met veel kennis en liefde voor zijn Bali. Hij maakt ook erg mooie objecten van steen we kregen allemaal iets moois van hem mee. Alles klopt wat er allemaal geschreven is op de recensie site van www.balihuis.nu. De Quadbaan iets verderop hebben we af en toe gehoord. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Villa Rumah Sungai gehad. Veel liefs de Bruintjes

Fam Bruin

Genieten!

Rated 5 out of 5
16 januari 2018

Met het gehele gezin (8 personen) hebben we ons 25 jarig huwelijk gevierd in Villa Ramah Sungai op Bali. Wat een fantastische tijd hebben we gehad. Villa Rumah Sungai was super. Alles perfect. De staf was ontzettend service gericht. Heel vriendelijk en de dames kunnen geweldig koken! Met Edy Wirawan, de huismanager, zijn we verschillende keren op stap geweest. Heerlijk. Geen vraag of verzoek was te gek. Een onvergetelijke tijd, die veel te snel voorbij is gegaan. Dank je wel lieve mensen voor deze prachtige tijd in Villa Rumah Sungai.

Fam. Kippersluijs

Schrijf een beoordeling